De gode spil, fra triple-AAA til indie. Listen her er primært en oversigt over spil jeg har anmeldt i Jyllands-Posten og på http://www.jp.dk

04.03.19: Forrygende VR-spil sender fremtiden ind i din stue: Beat Saber

28. 12.18: Her er fem perfekte computerspil til nytårsdagene

17.09.18: Træt af hipstere? Her er spillet, hvor du kan tage hævn

28.09.18: https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE10832441/var-du-vild-med-pokemon-go-nyt-dansk-mobilspil-er-10000-gange-bedre/

09.03.18: https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE10386161/forrygende-mestervaerk-her-er-det-ultimative-virtual-realityspil-til-din-playstation/

26.02.18: https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE10348374/proev-noget-helt-nyt-genialt-computerspil-fra-iran-viser-nye-sider-af-mellemoesten-og-matematik/

08.02.18: Perfekt til vinterferien: Tre festlige og sociale spil til din PlayStation

18.01 Vi har testet kontroversielt voldsspil i virtual reality. Tør du? 5 ting jeg lærte af at spille voldsspil i virtual reality

25.12.17: Her er årets bedste mobilspil 2017 https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE10137576/her-er-aarets-bedste-mobilspil-2017/

05.11.17: Spilanmeldelse: Hallucinationer, hemmeligheder og snigmord ved pyramiderne

27.10.17: 4 forrygende danske spil, du ikke bør gå glip af: https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE9979121/4-forrygende-danske-spil-du-ikke-boer-gaa-glip-af/

26.09.17: Forrygende dansk computerspil rydder op i din hjerne: https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE9903105/forrygende-dansk-computerspil-rydder-op-i-din-hjerne/

15.09.17: 26 millioner har købt bogen. Nu er spillet kommet: https://jyllands-posten.dk/livsstil/forbrug/ECE9873005/26-millioner-har-koebt-bogen-nu-er-spillet-kommet/

18.07.17: Dette computerspil kan få dig til at græde: https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/ECE9730958/dette-computerspil-kan-faa-dig-til-at-graede/

15.12.17: Vil SuperMario blive mere populært end PokémonGo? https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/mobil/ECE9230319/vil-super-mario-run-blive-mere-populaert-end-pokemon-go/

02.11.17: https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/ECE9120063/mere-end-100000-spilfans-fra-hele-verden-kan-faa-fingrene-i-nyt-dansk-spil-denne-uge/

28.10.17: https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/ECE9110878/her-er-aarets-bedste-spil-til-din-mobil/

23.08.17: https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/mobil/ECE8941163/saadan-ville-tinder-have-set-ud-i-middelalderen/

29.07.17: Nyt dansk spil er et mareridtsagtigt mesterværk: Inside

30.06.17: Årets mest ventede spil er en episk udmattelsesrejse: Uncharted 4

25.05.16: Gratis virtual reality hjemme i din stue: En buket af det bedste til Samsung Gear VR

25.05.16: Pac-Man genopstår med et nyt twist: Nu skal du spille Pac-Man igen

25.05.16 Dansk mobilspil vil hypnotisere 700 mio. fans på ny: Blades of Brim

28.04.16: Dette spil er den mest farvestrålende, trippede og elegante oplevelse, jeg nogensinde har haft i virtual reality: Pragtfuld tenniskamp i VR

16.04.16: https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/ECE8578056/spil-det-prisvindende-danske-spil-uprise-helt-gratis/

29.03.16 Forberedelser til det perfekte mord: Ekstremt populært computerspil er tilbage i ny form

23.03.16 Smuk og brutal stenalderaction: Far Cry Primal

04.03.16: Spilverdenens ækvivalent til bobleplast: Nyt dansk mobilspil er mest populært blandt kvinder på 40

22.02.16 https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/ECE8444627/brandvarm-anbefaling-af-ensom-tur-i-oedemarken/

17.02.16: Snuden væk fra skærmen: Sådan får du ungerne op af sofaen i vinterferien

02.02.16: Helt nyt potentiale for computerspil: Krisebearbejdende computerspil vinder frem

19.01.16 https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/computer/ECE8375514/spilanmeldelse-mord-paa-vhsbaand/

09.01.16 https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/ECE8330917/dansk-verdenssucces-har-faaet-en-herlig-fortsaettelse/

07.01.16 https://jyllands-posten.dk/livsstil/digitalt/mobil/ECE8350109/fem-apps-der-hjaelper-med-at-holde-nytaarsforsaettet-paa-den-sjove-maade/

03.09.15: Ups, jeg er kommet til at slå nogen ihjel: Anmeldelse af gyserspillet Until Dawn

August 2015: Usædvanligt spil: Borgerkrig i penthouselejligheden

%d bloggers like this: