Årets bedste computerspil: Journey

Årets ubetinget smukkeste og mest bevægende spiloplevelse er det poetiske Journey.

journey

“Årets ubetinget smukkeste og mest bevægende spiloplevelse er det poetiske Journey, som svæver direkte ind på en suveræn førsteplads. Det er det første computerspil nogensinde, der har fået mig til at græde. Og det var ikke bare et lille, rørt snøft, men rigtig gråd. Spillet er en mystisk rejse gennem forpustende smukke landskaber, der får en til at holde vejret af begejstring. Og mens man flyver som en vild himmelsurfer gennem guldglitrende bjerge af sand og himmelske panoramaer mod rejsens mål, bankes dørene for spilgenrens muligheder op på vid gab med næsten spirituel voldsomhed og efterlader en dybt berørt. Sluk lyset og spil det i ét stræk – uforstyrret. Det er ren magi.”

Læs min artikel på b.dk: Årets 10 bedste computerspil

2 Comments on “Årets bedste computerspil: Journey

  1. Pingback: Dette computerspil kan få dig til at græde | Christina Majcher

  2. Pingback: This computer game can make you cry – PixelCrush

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: