timehop app logoTimehop er en virkelig sjov app, der sætter gang i dine erindringer på en ny måde: Den samler dine gamle fotos og dine opdateringer på de sociale medier, og én gang hver dag viser den dig, hvad du lavede på præcis denne dag for et år siden. Eller to. Eller fire.

Det giver nogle virkelig gode flyveture gennem minderne og giver også et par gedigne overraskelser indimellem. Tænk, er det allerede tre år siden, jeg var dér? Eller er det kun ét år siden, jeg var dér?

Den slags tanker får man hele tiden. Så TimeHop er perfekt til alle, der kan lide at få sat tiden i perspektiv på den måde – og nyder at tage sig en daglig surf-tur gennem minderne.
timehop
Her for nylig sendte mit daglige TimeHop mig for eksempel, som det fremgår her, tilbage til London, hvor jeg tydeligvis havde uploadet en del billeder jeg havde taget af streetart under en gåtur i Shoreditch i London, lige præcis dén dag.

timehop 3Og her er et andet timehop, hvor jeg er i tophumør i morgensol i Lissabon for tre år siden – og om aftenen, hjemvendt fra ferien “med syvtusind gode oplevelser og én rigtigt dårlig”, frarøvet min mobil.

Timehop kan kobles sammen med din facebook- , twitter- og instagram-konto, samt, hvis du vil have endnu flere tidsrejser med, din dropbox og andre fotomapper, som du selv vælger.

Og så er det ellers bare at vente på det daglige hop tilbage i tiden – og den daglige undren over, hvor hurtigt tiden går.
Timehop kan downloades gratis til både iPhone og Android.

Denne anbefaling blev trykt i forkortet udgave i Magasinet Psykologi, oktober 2014.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: