Populær subkultur: Fusion Festival

Jeg tog til Fusion-festivalen I Tyskland for første gang I 2007 – og har deltaget hvert år siden med uformindsket entusiasme. I mange år overvejede jeg ikke engang at skrive en artikel om den. Festivalen var for unik, for ‘hemmelig’.

Men som årene gik og festivalen blev ved med at vokse I popularitet, blev det klart for mig, at på et eller andet tidspunkt ville en eller anden journalist et eller andet sted skrive en artikel om Fusion. Og det var simpelthen bare nødt til at være mig.

Her er den.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: