Foredrag: Sådan når man et nyt publikum (og derfor er det vigtigt)

Den 17. november holdt jeg oplæg til Player – Game-seminaret i Cinemateket i København.

Det handlede om mine strategier, når det kommer til spiljournalistik, og det lykkedes mig at klemme hele fire (!) slides ind i fordraget med screenshots fra Aztec Challenge (en favorit fra 80erne) samt tre billeder af Nathan Drake (selvfølgelig) – og adskillige (sande) påstande om, at spil kan fungere som bevidsthedsudvidende portaler til fremtiden. Så det var sjovt.

Her er mine slides fra dagen:

reaching-the-new-audience-billeder-001reaching-the-new-audience-billeder-002reaching-the-new-audience-billeder-003reaching-the-new-audience-billeder-004reaching-the-new-audience-billeder-005reaching-the-new-audience-billeder-006reaching-the-new-audience-billeder-007reaching-the-new-audience-billeder-008reaching-the-new-audience-billeder-009reaching-the-new-audience-billeder-010reaching-the-new-audience-billeder-011reaching-the-new-audience-billeder-012reaching-the-new-audience-billeder-013reaching-the-new-audience-billeder-014reaching-the-new-audience-billeder-015reaching-the-new-audience-billeder-016reaching-the-new-audience-billeder-017reaching-the-new-audience-billeder-018reaching-the-new-audience-billeder-019reaching-the-new-audience-billeder-020reaching-the-new-audience-billeder-021reaching-the-new-audience-billeder-022reaching-the-new-audience-billeder-023reaching-the-new-audience-billeder-024reaching-the-new-audience-billeder-025

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: