En teaterforestilling for én person: Psst!… om Vrede

melanie-wasser-233297-unsplash.jpg

“Jeg hører den klamme lyd af et kæmpeinsekt, der kratter sig vej hen over gulvet og ind under toiletdøren. Insektet rasler forbi mig og kribler op ad metalrøret bag min ryg. Så spreder det vingerne og borer sig ind i mit hoved med en svuppende lyd. FØJ!”

Jeg har været til en 50 minutter lang teaterforestilling for én person på Teater Republique. Det foregik på et komplet mørklagt toilet i foyeren.

Læs min reportage fra lydfortællingen her: Psst!… om Vrede.

“Det bliver kun værre, da mine fobier for forvoksede insekter og store edderkopper vækkes til live i mørket. Lydfortællingen skubber mig ned gennem amygdala og hippocampus , gennem lag af skuffelser, fortrængninger og ubehagelige overraskelser, helt ned til de dybeste lag af underbevidstheden, hvor vreden næres af alt det, vi har fortrængt. Hernede i mørket forvandles fortællingen til et hallucinatorisk sammensurium. Hver eneste lyd er ildevarslende og ækelt overbevisende.”

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: