Samtalen er tilbage: Nyskabende dansk gådespil kan kun spilles parvis

ticktock_urmagerbutik.PNG

Hvis du synes, din telefon har forvandlet sig til et hypnose-apparat, hvor du bruger al din tid på at scrolle og INGEN tid på at TALE MED NOGEN, så har jeg det perfekte tip, der vender komplet op og ned på balancen:

Prøv det nye, danske spil Tick Tock: A Tale for Two – et nytænkende gådespil, som kun kan løses, hvis man spiller sammen med en anden. Og taler sammen hele vejen. 🗝

Forleden flettede jeg mig igennem historien (og gåderne) med Thomas Vigild. Min anmeldelse er i Weekendavisen frisk-fra-tryk i dag. Side 14 i Kultur-sektionen – og online.

Læs anmeldelsen her: Samtalespil

Kvantefysisk bonusinfo:
I et andet parallelunivers, hvor alle har masser af tid og ingen deadlines, har vi skrevet en co-op-anmeldelse, hvor hveranden sætning af artiklen er trykt i hver sin avis, så man er nødt til at finde en med et andet avisabonnement og ringe op og skiftes til at læse hver sin sætning op for at høre helheden.

I et tredje parallelunivers er hveranden sætning af anmeldelsen skrevet på henholdsvis side 13 og 14, så man kun kan læse artiklen, hvis man holder den op mod lyset.

Men lige nu er vi i et knapt så legesygt univers med deadlines og den slags. Måske en dag, når vi får skrabet lidt tid sammen. Det handler spillet også om. Teaser, teaser.

Tick Tock: A Tale for Two er af den dansk-svenske duo Other Tales og ude nu.

ticktockTrain-station_rain_screenshot2.png

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: