Klodsede stjerner – til EM i Tetris

janiFor præcis en uge siden var jeg til EM i Tetris lige uden for København. Billedet tog jeg under ottendedelsfinalen mellem finske Jani og svenske Sabina, hvilket nok var den runde, hvor det for alvor gik op for mig, hvor vild en tilskuersport Tetris faktisk er. Jani, der spiller så intenst, at han har en blålilla strikluffe på venstre hånd for at skåne sin tommelfinger mod at blive flænset af controlleren (pænt finsk løsning!), regnes for at være den bedste Tetrisspiller i verden. I Tetris betragtes Level 19 egentlig som den sidste, man kan nå til, fordi brikkerne herefter falder for hurtigt til, at man kan nå at reagere. Jani er den eneste, der er nået til level 20. Men så var det, vi nåede til EM-finalen… (!) Jeg har skrevet en reportage i Weekendavisen, der udkom i går. Den hedder “Klodsede stjerner” – find den i Kultursektionen.

Og ja, selv efter en hel uge på verdens vildeste spilkonference i San Francisco slog mit begejstrings-geek-o-meter altså HELT ud på den her. Tænk, at der er folk, der lige øver sig i Tetris otte timer om dagen. Ordensekstase!

Klodsede stjerner - EM i Tetris marts 2015 WA-page-001

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: