Vildere end virkeligheden – virtual reality på GDC 2015

TheDeep_MantaRay_01_1425403555
Jeg fik (igen) rodet ret meget rundt med virtual reality-headsets til spilkonferencen GDC i San Francisco i år. Meget kulørte og varierede oplevelser, fra at ligge fredfyldt på en græsplæne og synge ind i en psykedelisk lystunnel til at stå med helt stive ben i hajburet, svimmel over havdybderne under mig, selvom jeg VED, jeg står på et gulvtæppe. Oh, denne langstrakte og bevidste forvirring af alle sanser, Rimbaud ville fryde sig!
Men inden jeg fortaber mig i de mere bevidsthedsudvidende aspekter (det kommer, det kommer), er jeg mere lavpraktisk i Weekendavisens Faktisk-sektion i dag: Hvad sker der, når den her teknologi kommer hjem i folks stuer (og det gør den meget snart)? Kommer vi til at slå os og vælte alle møblerne i opslugt begejstring? Jeg spurgte, og fik interessante svar.
Trykt i Weekendavisen 27. marts 2015.
Virtual reality på GDC 2015 Faktisk WA marts 2015-page-001Virtual reality på GDC 2015 Faktisk WA marts 2015-page-002

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: