Hvad sker der med din hjerne, din krop og dit nabolag, når du spiller Pokémon Go?

pokemon go coffee

Hvad i alverden er det der sker med Pokémon Go? Hvorfor elsker både børn og forældre det? Hvad sker der med din hjerne undervejs? Skumler CIA i baggrunden? Hvorfor sker det lige præcis nu? Bør du være bekymret eller begejstret?

Hvis du har adgang til Jyllands-Posten, kan du få løftet din lommemonsterviden i papiravisen i dag. Jeg har talt med hjerneforsker Jon Wegener om forventningens glæde, med spildesigner Louise Matjeka om augmented reality og fryden ved fysisk bevægelse, med lektor Martin Pichlmair om perfekt timing og med min spiljournalistikkollega Morten Skovgaard, der som altid kombinerer klogskabstanker med intens, praktisk entusiasme (en kombination, jeg sætter stor pris på), om… ja, det må du læse. Og hvis du ikke har tid til papiraviser, fordi du er ude på jagt efter pikachus og magnemites: Remember to be alert at all times.

Artiklen, online (men bag betalingsmur: Sensationelt populære lommemonstre

Pokemon screenshot JP

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: