“CounterStrike er lidt som skak”

astralis

Jeg vidste, jeg skulle skrive noget (e)sportsjournalistik i dag, så jeg lavede lige et lille meta-game: Ordene “Og det er en kendsgerning” SKULLE indgå i min artikel, for dét er bare den klassiske sportsjournalistikvending for mig, indpodet fra lyden af sportslørdag-fodboldkampe på tv i min barndom.

Så derfor var jeg ekstra glad, da Astralis vandt, og jeg kunne skrive sætningen helt ubøvlet. 🙂

Verdensmesterskabet er i hus! – og lige efter den temmeligt nervepirrende finale fik jeg fanget Nicolai ‘dev1ce’ Reedtz på telefonen fra Atlanta. “CounterStrike er lidt som skak”, sagde han. Mere her —>
(plus konfetti)
((er der andre end mig, der har det sådan med ‘og det er en kendsgerning’-sætningen?))

Min artikel: Dansk esport-hold har vundet VM i CounterStrike

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: