Det ultimative karantænespil: 400 dage i isolation

the longing sø

Et af de helt store, globale spilhits i øjeblikket er det pastelfarvede hyggespil Animal Crossing, hvor man pusler rundt på en paradis-ø fyldt med nuttede dyr, havearbejde og småsyslerier. Det tyder på, at mange foretrækker afslappende spil uden adrenalin-stress under coronakrisen, selvom der ellers er mange gode pandemi- og overlevelseshorror-spil at vælge imellem.

Men drop Animal Crossing. 

Jeg har fundet det PERFEKTE karantænespil: The Longing, hvor du skal tilbringe 400 dage i isolation under jorden.

Min artikel kan læses i Weekendavisen og her: 400 dage i isolation

400 dage i isolation skærmbillede

Spillet varer 400 dage, dvs. 31 millioner og 557.600 nedtællende sekunder, fra du trykker på start, og du beslutter selv, hvad du gør med tiden. Adlyder du? Læser du Moby Dick foran pejsen? Forsøger du at nå op til jordoverfladen gennem de mørke, underjordiske labyrinter? Lukker du bare computeren, åbner den igen til april 2021 og ser, hvad der er sket med dit lille væsen?

Det er mørk tamagotchi møder mumitrolds-skummelhygge møder meditationsudfordring møder tysk myte om den sovende konge under Kyffhäuserbjergene – og i dybet er der både Nietzsche, selvlysende svampetrips og skatte, der kun åbenbarer sig, når man sidder helt stille.

the longing kongen

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: